Subiecte De Rugăciune

Pace frati si surori,

Copii lui Dumnezeu trebuie sa fie oamenii ai rugaciunii in orice vreme. Acum insa cand lumea intreaga este sub impactul acestei pandemii, rugaciunile noastre trebuie sa fie mai intese si mai staruitoare.

Sa ne rugam ca cei nemantuiti, in special cei ce au auzit Cuvantul lui Dumnezeu sa fie sensibilizati sa raspunda in pocainta cu credinta in Hristos.

Sa ne rugam pentru sfintire si apropiere reala de Domnul a tuturor credinciosilor.

Sa ne rugam pentru trezirea bisericii la viata si slujirea care-L onoreaza pe Dumnezeu.

In articolul de mai jos The Voice of the Martyrs, misiune inceputa de fratele Richard Wurmbrand, ne cheama sa ne rugam pentru specific pentru cinci cauze legate de criza mondiala prin care trecem. Pe langa cauzele pe care le aducem inainate Domnului in fiecare zi, cred ca e bine sa adaugam in rugaciunile noastre si aceste cereri.

Acum in mijlocul acestei crize este potrivit sa cautam fața Domnului nu doar in rugaciune ci si in post. Este un timp in care putem folosi sacul si cenusa pe care le-am primit la inceputul anului. Nu stiam atunci ca va veni vremea cand folosirea lor va fi atat de potrivita.

Pace si har,

Florin

https://www.persecution.com/2020-03-coronavirus-ways-to-pray/?_source_code=FBOP20C6&fbclid=IwAR3h3XfsXD82o92OgRdUxy2R9ePSLj3CimYKqH08akkSinWV1lp_nyCi8IY

Post a comment

You must be logged in to post a comment.

Book your tickets